Zwangerschapstesten

Meer dan 99% nauwkeurig, gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig af te lezen.

Wij van Clearblue geloven dat een vrouw een resultaat nodig heeft waar ze op kan vertrouwen en naar kan handelen wanneer ze vermoedt dat ze zwanger is. Daarom hebben alle Clearblue zwangerschapstesten een nauwkeurigheid van meer dan 99% vanaf de dag waarop je menstruatie zou moeten beginnen. Onze testen zijn niet alleen ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en af te lezen. Met Clearblue zwangerschapstesten Ultravroeg, onze nieuwste test, kunt u nu 6 dagen voor uw gemiste menstruatie al een uitslag krijgen.

Er zijn geen nauwkeurigere testen – Alle Clearblue zwangerschapstesten zijn meer dan 99% nauwkeurig4

Zo gevoelig dat je vroeg kunt testen – Test nu vroeger met Clearblue Zwangerschapstest Ultravroeg – uitslagen 6 dagen voor uw gemiste menstruatie.

Welk type zwangerschapstest moet je kiezen?

We weten hoe belangrijk het voor je is om vertrouwen te hebben bij het gebruiken en het aflezen van een zwangerschapstest, en vooral in het resultaat. Daarom is elke Clearblue zwangerschapstest ontworpen voor gebruiksgemak, leesbaarheid en meer dan 99% betrouwbaarheid4.

Er bestaan andere tests die niet aan deze eigenschappen beantwoorden. Onderzoek5 heeft bijvoorbeeld uitgewezen dat strookjes en cassettes erg moeilijk te gebruiken en af te lezen zijn. Bekijk onze video om de verschillende typen zwangerschapstesten te bekijken en welke de beste zijn om te gebruiken.

Lees meer over welke test je moet kiezen


  1. Weken na bevruchting afgebeeld op het scherm als 1-2, 2-3, 3+ weken (93% nauwkeurig). Uw huisarts baseert de zwangerschapsduur mogelijk op de eerste dag van uw laatste menstruatie, niet op de dag van de bevruchting.
  2. T.o.v. uw gemiste menstruatie(5 dagen voordat uw menstruatie zou moeten beginnen). 
  3. De uitslag 'Zwanger' kan vanaf de dag van de gemiste menstruatie binnen 1 minuut verschijnen. Wacht 3 minuten om de uitslag 'Niet zwanger' te bevestigen.
  4. Meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen.
  5. In een onderzoek bij 111 vrouwen in het Verenigd Konikrijk met verschillende types van testen in oktober 2012.