“Ben ik zwanger?” Quiz

 
 

Een manier om duidelijkheid te krijgen over of je zwanger bent, is het uitvoeren van een zwangerschapstest. Je hoeft niet eens te wachten met de test tot je je menstruatie hebt gemist, omdat je de Clearblue Zwangerschapstest Digitaal Ultravroeg tot 6 dagen voor je gemiste menstruatie kunt doen1. Sommige vrouwen merken een of twee symptomen op in de vroegste stadia van de zwangerschap. Als je op dit moment geen zwangerschapstest kunt kopen, probeer dan onze leuke “Ben ik zwanger?”-quiz om te kijken of je symptomen misschien een vroege aanwijzing zijn voor zwangerschap.

Welke anticonceptiemethode gebruik je?

Wanneer begint je volgende menstruatieperiode?

Heb je veranderingen in je borsten opgemerkt?

Heb je je recentelijk misselijk gevoeld?

Hoe is je energieniveau?

Ga je vaker dan normaal naar het toilet om te plassen?

Hoe is je humeur over het algemeen?

Heb je veranderingen in je eetlust opgemerkt?

Bekijk je resultaten

Op basis van je antwoorden is het onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk dat je zwanger bent deze cyclus. Niet alle vrouwen ervaren zwangerschapssymptomen; alle zwangerschappen zijn verschillend. Je hoeft je geen zorgen te maken. Een manier waarop je duidelijkheid kunt krijgen, is het uitvoeren van een zwangerschapstest.

Nu kopen

Clearblue zwangerschapstesten

Vroege zwangerschapssymptomen

Op basis van je antwoorden bestaat er een kans dat je zwanger bent. Voer zo snel mogelijk een zwangerschapstest uit om het zeker te weten.

Sommige symptomen kunnen worden veroorzaakt door andere redenen dan zwangerschap, raadpleeg je arts als je je zorgen maakt.

Als je probeert zwanger te worden, kan een ovulatietest je helpen om je vruchtbare dagen te identificeren en je kansen op bevruchting te maximaliseren.

Nu kopen

Clearblue zwangerschapstesten

Clearblue ovulatietesten

  1. 'Gemiste menstruatie' verwijst naar de dag na je verwachte menstruatieperiode. In 78% van de geteste monsters in een laboratoriumonderzoek werd zwangerschap 6 dagen voor de gemiste menstruatie gedetecteerd (dit is 5 dagen voor je verwachte menstruatieperiode).
  2. Gnoth C., et al. Hum Reprod. (2003) 18 (9): 1959-1966.
think-you-might-be-pregnant

Denk je dat je zwanger bent?

Ontdek Digitaal Ultravroeg, onze gevoeligste digitale zwangerschapstest die je 6 dagen vóór je gemiste menstruatie digitale resultaten geeft.

De testgevoeligheid bedraagt 10mIU/ml. 78% van de uitslagen 'Zwanger' kunnen 6 dagen vóór je gemiste menstruatie worden gedetecteerd.

Accuracy_when_you_need_it_the_most

Nauwkeurigheid wanneer je die het meest nodig hebt

Clearblue is veruit het nauwkeurigst: onze zwangerschapstesten zijn meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag dat je je menstruatie verwacht, voor vertrouwen wanneer je dat het meest nodig hebt.