Ovulatietesten

Maximaliseer jouw kansen om natuurlijk zwanger te worden

Een baby proberen te verwekken is een van de spannendste periodes in het leven van een koppel en als je eenmaal hebt beslist om zwanger te worden, wil je dat het zo snel mogelijk gebeurt. Als dat het geval is, is het goed om weten dat het vrijen op de verkeerde dagen van de cyclus van de vrouw een van de belangrijkste redenen is om niet zo snel zwanger te worden als verwacht. De meeste koppels weten niet dat een vrouw slechts enkele dagen in haar cyclus vruchtbaar is en het is niet altijd gemakkelijk om die dagen te identificeren. Daarom biedt Clearblue een groot aantal producten aan om je te helpen de ovulatiecyclus van je lichaam beter te begrijpen en je vruchtbare dagen te helpen bepalen om zo je kansen op een natuurlijke zwangerschap te maximaliseren. Klik op de onderstaande koppelingen als je meer wilt weten over de verschillende ovulatieproducten van Clearblue.

  1. In een onderzoek bij 87 vrouwen in het verenigd Koninkrijk werden in 80% van de cycli vier of meer vruchtbare dagen bepaald bij het gebruik van effectieve cycluslengten (2012). (S. Johnson, S. Godbert, L.Marriott, R. Evans, S. Hart (2013) Comparative study of home ovulation tests, including new dual-hormone test, to reference day of LH surge. British Journal of obstetrics & Gynaecology (2013) 120:190; pp2.05)
quiz-time

Tijd voor een quiz!

Test je kennis over de ovulatie, de menstruatiecyclus en vruchtbare dagen met deze quiz van 2 minuten (10 vragen).

promoboxe-ADOT

Ovulatietest Geavanceerd Digitaal

In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als je zwanger probeert te worden, is het dus erg belangrijk dat je op deze dagen vrijt. De Clearblue® Ovulatietest Geavanceerd Digitaal is de eerste en ENIGE test die tijdens elke cyclus meestal 4 of meer vruchtbare dagen vaststelt.