Alles wat je moet weten over nauwkeurig testen op zwangerschap.

Niet alle zwangerschapstesten zijn gelijk wat betreft nauwkeurigheid en gebruiksgemak voor het aflezen door consumenten. Bijna 1 op de 3 vrouwen kan bepaalde typen zwangerschapstesten niet correct aflezen.[i].


Welke zwangerschapstest moet ik kiezen?

Wanneer je op zwangerschap test, kun je je het niet veroorloven om een verkeerd resultaat af te lezen. Het is dus belangrijk een test te kiezen die drie belangrijke factoren combineert. Je vindt deze drie factoren in ALLE Clearblue Zwangerschapstesten:

  • Meer dan 99% nauwkeurigheid vanaf de eerste dag dat je menstruatie zou moeten beginnen
  • Gebruiksgemak
  • Gemakkelijk af te lezen resultaten

Midstream zwangerschaptesten – 9 op 10 vrouwen zegt 'GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN'[i]

Het rechtstreeks testen in je urinestraal wordt 'midstream' testen genoemd. Een studie wees uit dat bijna driekwart van alle vrouwen ervoor kiest om in hun urinestraal te testen. Midstream zwangerschapstesten zijn handig, hygiënisch en eenvoudig te gebruiken. Daarom zijn alle Clearblue Zwangerschapstesten midstream zwangerschapstesten en zijn deze speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften.

Midstream zwangerschapstesten

 

Digitale midstream zwangerschapstesten

Voor vrouwen die meer informatie willen: de Clearblue Digitale Zwangerschapstest met Wekenindicator is eigenlijk 2 testen in 1. Je krijgt niet alleen het resultaat zwanger '+' of niet zwanger '-', maar je krijgt ook te zien hoe lang je zwanger bent (1-2, 2-3 of 3+ weken sinds verwekking). Deze test is meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van zwangerschap vanaf de dag dat de menstruatie zou moeten beginnen en de conceptie-indicator is even nauwkeurig als een echo in het dateren van je zwangerschap[iii].

Bovendien kunnen de Clearblue Digitale Zwangerschapstesten tot 5 dagen vóór je menstruatie worden gebruikt* en is het onmiskenbaar duidelijk resultaat zwanger '+' of niet zwanger '-' veel duidelijker leesbaar dan het traditioneel lijntje, dat soms moeilijk te interpreteren is (Onderzoek wees uit dat 1 op 4 vrouwen het lijntje verkeerd kan interpreteren)[iv].

Daarom zijn de Clearblue Digitale Zwangerschapstesten de ideale keuze voor elke vrouw.

 


Wanneer moet je een zwangerschapstest uitvoeren?

Wilt u alles weten over vroeg testen op zwangerschap? Gebruik onze calculator om te bepalen wanneer te testen.