25 jaar lang wereldprimeurs van de categorie-experts.

Onze missie

Wij van Clearblue stellen vrouwen centraal bij alles wat we doen, van opleiding en technologische ontwikkelingen tot ontwerp, research, klinische onderzoeken, veldonderzoeken en testen. Onze missie is het wijzigen van de manier waarop vrouwen hun voortplantingsgezondheid beheren.

Onze geschiedenis

Al meer dan een kwart eeuw hebben we miljoenen vrouwen over de hele wereld geholpen door nauwkeurige en duidelijke antwoorden te geven op levensveranderende momenten. Of je nu een kind probeert te verwekken of denkt dat je zwanger bent, Clearblue is altijd al een pionier geweest in het aanbieden van innovatieve producten aan vrouwen om hun vruchtbare leven te beheren.

Onze producten

 

Clearblue kan vrouwen helpen de antwoorden te vinden die ze zoeken, door op een eenvoudige manier duidelijke en betrouwbare resultaten te bieden. Ons huidige productenaanbod omvat:

Onze gemeenschap

Jaarlijks bezoeken 13 miljoen vrouwen deze website om te lezen hoe Clearblue hen kan helpen. Het is het best verkopende merk van zwangerschaps- en vruchtbaarheidstesten ter wereld en het merk met de meeste ervaring.

5.000 vrouwen dragen bij aan de ontwikkeling van elk product, en we voeren 30.000 kwaliteitscontroles uit voordat we een nieuw product lanceren. Alles samen hebben al ongeveer 120.000 vrouwen uit 10 landen deelgenomen aan klinisch onderzoek van Clearblue.